Trygghetskamera

Med trygghetskamera från Cubsec kan du enkelt övervaka utsatta områden för att effektivt öka den upplevda tryggheten. Till skillnad från en säkerhetskamera används trygghetskameran alltid tillsammans med Cubsecs trygghetstjänster eller larmcentralstjänster för att skapa en länk mellan teknik och människa, allt för att skapa en så proaktiv insats som möjligt.

Det kan handla om att övervaka en utsatt skola i en kommun för att proaktivt kunna dirigera trygghetsväktare och trygghetsvärdar dit, för att ta kontakt långt innan skadan är framme. Trygghetskamera kan användas för att optimera personella resurser och se till att rätt person är på rätts plats, vid rätt tillfälle. Vi hjälper dig med rådgivning, projektering och installation via vårt nätverk av godkända installatörer.

För en butik kan vår trygghetskamera användas och aktiveras via en diskret knapptryckning om personalen känner sig otrygg vid nattarbete. Operatören kan med kamerans hjälp vara ett extra vakande öga utan att det för den delen hänt något särskilt. Skulle situationen bli akut kan operatören snabbt kalla polis och väktare till platsen. Kunden väljer själv om lagring skall ske lokalt eller i vår molntjänst.

Vi på Cubsec erbjuder alltid ett tryckt och problemfritt ägande, med serviceavtal från Cubsec kan du se framemot många år av säker drift.

Intresserad av Trygghetskamera?

BLI KONTAKTAD AV VÅRT SÄLJTEAM.

Passande branscher