Områdeslarm med kamera

Tjänsten Områdeslarm med kamera från Cubsec är ett mycket effektivt skydd för egendom, område eller fastighet. Användaren får bilder direkt till en eller flera smartphones vid larm och kan själv begära larmutryckning med ett enkelt knapptryck. Detta förhindrar onödiga utryckningar vilket sparar pengar, samtidigt som skarpa larm kan prioriteras.

Våra intelligenta PIR-kameradetektorer placeras ut på strategiska ställen för att skydda ett avgränsat område, exempelvis innanför ett staket eller på husfasaden runt en fastighet. Känsliga punkter som dieseltankar, containers eller fordon kan kompletteras med rörelse eller vibrationsdetektor. Användaren larmar enkelt av och på områdesskyd¬det i sin smartphone eller med fjärrkontroll. Om användaren väljer att påkalla väktare i appen skickas ett prioriterat larmuppdrag direkt till närmsta utryckningsbil. Väl på plats kontrollerar väktaren vad som utlöst larmet och genomsöker objektet.

Som tillval kan områdeslarmet kopplas direkt till en av våra larmoperatörer som kan bedöma händelsen under vissa tider på dygnet eller om ingen användare hanterar larmhändelsen. Områdeslarm med kamera från Cubsec är ett bra alternativ till klassisk områdesbevakning och ger kunden ett smart och modernt skydd. Kunden betalar en fast månadskostnad utan dyra initiala investeringar. Läs mer på cubsecalarm.se

Intresserad av Områdeslarm med kamera?

BLI KONTAKTAD AV VÅRT SÄLJTEAM.