Hyrlarm- och kameraväska

Med ett hyrlarm från Cubsec kan lokaler eller område tillfälligt säkras i samband med ombyggnationer, renovering eller om man har en byggställning utanför huset. Ett hyrlarm kan även fungera som skydd vid tekniskt problem eller utökat skydd, till exempel efter inbrott. Cubsec har hyrlarm med och utan bildöverföring för både inomhus- och utomhusmiljöer.

Våra intelligenta PIR-kameradetektorer placeras ut på strategiska ställen för att skydda ett avgränsat område, exempelvis innanför ett staket eller på husfasaden eller i en lokal. Känsliga punkter kan kompletteras med rörelse eller vibrationsdetektor. Användaren larmar enkelt av och på larmet via smartphone, fjärrkontroll eller nyckelbricka. Vid larm skickas larmet direkt till användaren, vår väktare eller larmcentralen för verifiering och vidareåtgärd. Om användaren väljer att påkalla väktare i appen skickas ett prioriterat larmuppdrag direkt till närmsta utryckningsbil. Väl på plats kontrollerar väktaren vad som utlöst larmet och genomsöker objektet.

Larmet kan även konfigureras att fungera som tillfälligt brandlarm eller för överfallsfunktion med bildöverföring för extra trygghet. Vi erbjuder akuta installationer på 24h.

Intresserad av Hyrlarm- och kameraväska?
Bli kontaktad av vårt säljteam.