Trygghetsskaparen Cubsec tilldelas priset Security Awards

Säkerhetsföretaget Cubsec med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö har tilldelats priset Årets bevakningsföretag i Sverige.

Priset delades ut på Café Opera i Stockholm under den gångna veckan. Cubsec får utmärkelsen för sitt arbete med att skapa långsiktiga lösningar för varaktig förändring. Ur juryns motivering; Med rätt person på rätt plats, satsar Cubsec på att leverera lika mycket trygghet som moderna säkerhetslösningar, ett grepp som sticker ut i den traditionella bevakningsbranschen. Cubsec har tidigare erhållit utmärkelsen 2012 och det är nu andra gången som företaget uppmärksammas.

– När vi vann priset 2012 var det mycket för vårt arbete med säkerhetstjänster, flexibilitet och moderna metoder säger Cubsecs VD Andreas Gyllestrand. Vi bestämde oss internt att vi inte skulle slå oss till ro, utan försöka skapa ännu mer värde för våra kunder. Sedan dess har vi arbetat lika mycket med säkerhetstjänster, där vi ursprungligen kommer ifrån, som med vårt nya område, trygghetstjänster. Det handlar om trygghetsvärdar och trygghetsväktare som ökar attraktionskraften i olika områden genom sitt arbete. Att få utmärkelsen nu, tre år senare med en motivering som tydligt påvisar att vi gjort just detta i kunder och allmänhetens ögon, det känns otroligt roligt avslutar Andreas Gyllestrand.

Cubsec grundades i Göteborg 2003 och har ca 250 medarbetare. Bland företagets kunder återfinns myndigheter, kommun, företag och privatpersoner. Cubsec lanserade nyligen konceptet Safe City, med särskild inriktning på strategiskt och operationellt trygghetsarbete. Safe City kombinerar social och situationell brottsprevention för att uppnå bestående och mätbara resultat