Cubsec skapar trygghet i Botkyrka

Cubsec har återigen tilldelats ett stort uppdrag där fokus ligger på att arbeta förebyggande och trygghetsskapande. Denna gång är det Botkyrka kommun som efter upphandling funnit Cubsec´s modell och lösning mest attraktiv.

-”Vår modell för trygghetsskapande tjänster har tagits emot av marknaden på ett sätt som vi inte kunnat drömma om, kommenterar Cubsec´s VD Andreas Gyllestrand. – Detta bevisar att det behövs nya former av att driva traditionell bevakning där fokus ligger på att skapa ett värde för medborgarna. Det är därför särskilt glädjande att se att allt fler kommuner och organisationer nu gör gedigna upphandlingar av säkerhet och trygghet där det inte bara handlar om lägsta pris, fortsätter Andreas. Självklart skall priset vara attraktivt men det måste även ställas mot värdet som skapas för kunden” -avslutar Andreas.

Botkyrka kommun är beläget sydväst om Stockholm och är med sitt invånarantal på 86 000 Storstockholms femte största kommun. I kommunen talas mer än hundra olika språk och befolkningen är relativt ung med en medelålder på 37 år. Det finns i kommunen 35 000 bostäder fördelade på flerbostadshus och småhus. Kommunen består av fem kommundelar – Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge och Tumba-Grödinge. Inom kommunen finns 5000 arbetsplatser och 23000 arbetstillfällen.

Cubsec blir totalleverantör till Botkyrka kommun med tjänster som trygghetsvärdar, larmutryckning, ordningsvakter samt personskydd.