Cubsec en del av Global Secure Alliance

Säkerhetsföretaget Cubsec teamar upp med ett tjugotal säkerhetsföretag på fyra kontinenter

– Vi kan stolt meddela att Cubsec nu ingår i Global Secure Alliance (GSA). Tillsammans med ett tjugotal säkerhetsföretag på fyra kontinenter är vi en del av ett nätverk med allianspartners i världsklass, kommenterar Cubsec VD Andreas Gyllestrand.

GSA har på kort tid blivit ett alternativ till G4S och Securitas när företag upphandlar för flera länder på en internationell nivå. Alliansen består av ägarledda företag där varje land representeras av en utvald och certifierad partner. Partnerföretagen som utgör GSA har över 72.000 medarbetare inom personell bevakning och säkerhetsteknik

Med GSA i ryggen kan vi erbjuda en professionell och sammanhållen leverans globalt, oavsett om det gäller säkerhetstjänster eller teknik, fortsätter Andreas Gyllestrand. Detta gör det möjligt för oss att följa med våra företagskunder när de expanderar i länder utanför Sverige, och gör att vi kan erbjuda samma nivå av service till våra utländska kunders övriga marknader. Vi kan helt enkelt erbjuda en helhetslösning på global nivå.

Cubsec antogs som partner i GSA i våras och har sedan dess arbetat för att implementera alliansens Code of Conduct, och deltagit vid VD-konferenser och utbildningar som utgör fundamentet i GSA. För Cubsec har alliansen redan inneburit flera affärer inom tech-industry och retail.

Cubsec grundades i Göteborg 2003 och har ca. 300 medarbetare. Bland företagets kunder återfinns myndigheter, kommun, företag och privatpersoner.

Besök GSAs hemisda>>

 

Presskontakt:
Andreas Gyllestrand
VD Cubsec AB
Tel: 0733-58 19 01
E-post: andreas@cubsec.se