Cubsec Alarm ser dagens ljus

Säkerhets och trygghetsleverantören Cubsec startar med försäljning av hemlarm och larm mot mindre företag. Lösningarna kommer som en tjänst där Cubsec valt att satsa på uppkopplade trådlösa larm både för privatpersoner och företag.

– Det blir ett helt nytt affärsområde inom Cubsec berättar VD Andreas Gyllestrand. Vi har lång erfarenhet av att agera som underleverantör för flera av de större larmföretagen. Tiden är mogen för oss att stå på egna ben och paketera våra lösningar i sann ”Cubsec-anda”.
Förberedelserna för lansering påbörjades i våras och under sommaren rekryterades Pierre Weintraub som ansvarig för det nya affärsområdet. Pierre kommer närmast från en tjänst på Sector Alarm. Han har bland annat ansvar för att bygga upp säljorganisationen. Först ut står utrullning i Stockholm, Göteborg och Malmö, orter där Cubsec redan har etablerad verksamhet inom personella tjänster.
Cubsec har gjort sig känd för att arbeta lika mycket med säkerhet som med trygghet och ser även möjlighet att utveckla just trygghetsfrågan när det kommer till larmtjänster.

– Vi ser våra larmkunder som en plattform för att utveckla och erbjuda ytterligare tjänster som vi inte idag ser på marknaden. Vi kommer göra detta successivt och använda oss av den senaste teknologin. För oss handlar det inte bara om det enskilda hemmet eller arbetsplatsen. Det är lika viktigt att närområdet känns tryggt. Först då skapar vi ett större värde för våra kunder, avslutar Andreas Gyllestrand.
Cubsec grundades i Göteborg 2003 och har ca 250 medarbetare. Bland företagets kunder återfinns myndigheter, kommun, företag och privatpersoner. I hård konkurrens med Securitas Direct och CPG tog Cubsec nyligen hem det prestigefyllda priset Årets Säkerhetsföretag på Security Awards 2015. Det är andra gången Cubsec blir belönat och har under åren flest nomineringar totalt i branschen.

www.cubsecalarm.se

Presskontakt:
Andreas Gyllestrand, VD Cubsec AB
Tel: 0733-58 19 01, E-post: andreas@cubsec.se