Nyheter Det händer mycket på Cubsec och i säkerhetsbranschen. Vi försöker hålla dig uppdaterad med korta nyheter och pressreleaser.
 

Cubsec uppmärksammas med artikel i GP

2014-10-03 07:03:54

”Vill arbeta förebyggande”

 

Andreas Gyllestrand och Paolo Cristiani på vaktbolaget Cubsec i Göteborg vill bredda sitt vaktbolag. Trygghetsväktare är ett sätt att ligga steget före.

 

Läs hela artickeln


Cubsec skapar trygghet och säkerhet under Göteborgs Kulturkalas

2014-06-23 11:26:00

Det står nu klart att det blir Cubsec som för sjätte gången kommer att leverera personella säkerhetstjänster under Göteborgs Kulturkalas 12-17 augusti.

 

På Kulturkalaset samsas olika matkulturer tillsammans med världsartister och lokala band. Med 1,3 miljoner besök under sex dagar är Göteborgs Kulturkalas en av Skandinaviens största kulturfestivaler. Cubsec ansvara för säkerheten med operativ personal i form av väktare och ordningsvakter.


Cubsec vill uppmärksamma Nationella Brottsofferveckan

2014-02-18 16:00:00

Cubsec stödjer stiftelsen Tryggare Sverige som arbetar för att för­bättra situa­­tion­en för dem som drabbas av brott. Deras vision är att Sverige även i framtiden ska vara ett av värld­ens bästa länder att bo, vistas och verka i.

 

Läs Tryggare Sveriges bilaga

 


Cubsec i Aftonbladet Brottscentralen

2013-12-09 20:00:12

Cubsec arbete med att skapa trygghet uppmärksammas av Aftonbladet Brottscentralen. Se inslaget och följ med trygghetsvärden Isa i Stockholms förorter.

 

Se inslaget


Cubsec och Musikhjälpen 2013

2013-12-08 11:00:00

Cubsec bevakar för tredje gången Musikhjälpen som i år hålls i Göteborg. Arrangemanget är ett samarbete mellan SR, SVT och Radiohjälpen och går ut på att engagera lyssnare/tittare att bli givare. Cubsec Bevakning står för säkerheten dygnet runt med både väktare och ordningsvakter.

För mer information om hur du kan stödja Musikhjälpen
F1


Cubsec delar ut pris till Eslöv kommun

2013-09-20 17:00:00

Security Awards är säkerhetsbranschens största tävling. Security Awards är tävlingen som premierar personer och företag som utmärkt sig med nyskapande, konstruktiva och framgångsrika lösningar och metoder som bidrar till säkrare och tryggare samhälle och näringsliv. Eslöv kommun tilldelas priset Årets Säkerhetsarbete i Kommun.


Priset delades ut av Micael Lorenz Affärsutvecklare på Cubsec och tillika juryordförande och tog emot av representanter från Eslöv kommun.

Juryns motivering:


”I år vill juryn uppmärksamma en kommun som genom bred, föredömlig, uppskattad och prestigelös samverkan, prioritering av säkerhet, tydlig information och väl genomförda upphandlingar har skapat förutsättningar för att uppnå sina trygghetsmål. Genom att arbeta strategiskt och tålmodigt med nolltolerans, vedertagna metoder, lyhördhet och långsiktighet har alla i kommunen nu möjlighet att känna trygghet, gemenskap och lugn”.

 

Läs mer på www.securityawards.se
 


Cubsec åter leverantör till Göteborgs kulturkalas

2013-06-20 08:30:00

Cubsec har under åren 2007-2010 stått för säkerheten med ordningsvakter och väktare till en av norra Europas största event. Nu tar vi åter över ansvaret att säkra årets upplaga och gör kalaset till en riktig folkfest. Evenemanget pågår 13-18 augusti.

 


Cubsec säkrar ännu en supermatch

2013-06-19 14:00:00

Den 27 juli 2013 möter världslagen Real Madrid CF och Paris Saint-Germain varandra på Ullevi i Göteborg. Efter förra årets succé av Supermatchen där 47 000 biljetter såldes slut på minuter, är det dags igen. Cubsec levererar ordningsvakter, väktare och värdar till arrangemanget.


Avvärjt konflikthot och nytt kollektivavtal

2013-05-08 16:40:00

Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet ingick idag den 8 maj ett nytt avtal om löner och allmänna villkor för bransch Säkerhetsföretag.

De pågående stridsåtgärderna och de varslade stridsåtgärderna återkallas därmed med omdelbar verkan.


Cubsec skapar trygghet i Botkyrka

2013-04-23 15:00:00
Cubsec har återigen tilldelats ett stort uppdrag där fokus ligger på att arbeta förebyggande och trygghetsskapande. Denna gång är det Botkyrka kommun som efter upphandling funnit Cubsec´s modell och lösning mest attraktiv.
 
-”Vår modell för trygghetsskapande tjänster har tagits emot av marknaden på ett sätt som vi inte kunnat drömma om, kommenterar Cubsec´s VD Andreas Gyllestrand. – Detta bevisar att det behövs nya former av att driva traditionell bevakning där fokus ligger på att skapa ett värde för medborgarna. Det är därför särskilt glädjande att se att allt fler kommuner och organisationer nu gör gedigna upphandlingar av säkerhet och trygghet där det inte bara handlar om lägsta pris, fortsätter Andreas. Självklart skall priset vara attraktivt men det måste även ställas mot värdet som skapas för kunden” -avslutar Andreas.
 
Botkyrka kommun är beläget sydväst om Stockholm och är med sitt invånarantal på 86 000 Storstockholms femte största kommun. I kommunen talas mer än hundra olika språk och befolkningen är relativt ung med en medelålder på 37 år. Det finns i kommunen 35 000 bostäder fördelade på flerbostadshus och småhus. Kommunen består av fem kommundelar – Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge och Tumba-Grödinge. Inom kommunen finns 5000 arbetsplatser och 23000 arbetstillfällen.
 
Cubsec blir totalleverantör till Botkyrka kommun med tjänster som trygghetsvärdar, larmutryckning, ordningsvakter samt personskydd.